Een hoop #ophef over het kinderpardon, hier de samenvatting waar je op wachtte

De afgelopen paar dagen ging het ineens allemaal best wel snel. Wel het kinderpardon aanpassen, toch weer niet. Iedereen vond er wat van in de politiek en die mening draaide ook nog wel eens een keertje. De afgelopen dagen was er zelfs even serieuze paniek bij het kabinet. Wij hebben even een fucking handig tijdlijntje (vinden we zelf ten minste) voor je gemaakt waardoor je weer helemaal snapt wat gaande is.

Maar we zijn er nog niet

Goed, crisisje overleefd. Maar ff uithijgen zit er niet in voor het kabinet. Woensdag gaan zij in debat met de Tweede Kamer over het kinderpardon en daarna ook nog eens over het klimaatakkoord. Een onderwerp waar ze het ook nog niet altijd over eens zijn.

Morgen is dus een spannende dag in Den Haag. Wij zijn er de hele dag om verslag voor je te doen. Dus volg onze site, Twitter, Instagram of voeg ons toe op Snapchat onder de naam what_thehague

Check dit ook

Start typing and press Enter to search